Looking For Anything Specific?

Adrasan Koyu : Adrasan Koyu - Antalya - Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz.

Adrasan Koyu : Adrasan Koyu - Antalya - Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz.. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Adrasan'da hava sıcak yaz aylarında çok da. Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Ceneviz koyuna gidebilmenizin en rahat yolu tekne turlarına katılmanızdır. Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur.

Adrasan gezilecek yerler rotanızda olması gereken bir yer. Adrasan koyu, 2 km.lik muhteşem bir plaja sahip ve koyun çevresi çam ağaçlarıyla örtülü. Adrasan sahili yakınlarında yapılacak şeyler. Her yerinden denize girme imkanı var. Adrasan koyu nasıl gidilir, adrasan koyu nerede, adrasan koyu hakkında bilgi.

Adrasan Koyu- Antalya Adrasan Gezilecek Yerler | Gezitta
Adrasan Koyu- Antalya Adrasan Gezilecek Yerler | Gezitta from www.gezitta.com
Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Adrasan gezilecek yerler rotanızda olması gereken bir yer. Adrasan'a, antalya otogarından kaş istikametine kalkan batı dolmuşları ile olimpos sapağı 85 km. Tatilinizden döndüğünüzde kendinizi bir kuş gibi hafiflemiş hissedeceksiniz. Her yerinden denize girme imkanı var. Antalya'nın meşhur koylarından biri olan adrasan koyu antalya'ya yaklaşık olarak 90km uzaklıkta kemer yolu üzerinde yer almaktadır. Özellikle sakin tatil yeri adrasan koyu deniz keyfine diyecek yoktur. Adrasan köyü, eski adı çavuşköy , antalya merkeze 95 kilometre, kumluca ilçesinin merkezine ise 4 kilometre.

En uygun fiyata adrasan koylar turu rotamızda gezilecek yerler, ceneviz koyu, akseki koyu, korsan koyu, sazak koyu, akvaryum koyu ve aşıklar koyu.

Fakat tekne turu ile katılmanız durumunda. Antalya'nın kumluca ilçesinde yer alır. Adrasan koyu ve sahilinde bir çok yerde özel işletmelerin kamp alanları bulunmaktadır. Adrasan ya da diğer ismi ile çavuşköy antalya'nın kumluca ilçesine bağlı şirin bir köydür. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Adrasan'ın kapalı koyu, geniş ve uzun bir kumsala sahip. Adrasan sakin, sessiz, huzurlu, yeşil, mavi… cennetten bir parça. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Özellikle sakin tatil yeri adrasan koyu deniz keyfine diyecek yoktur. Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Gelidonya deniz feneri tekne turlarının da son noktası oluyor ve çevreye farklı bir hava katıyor. Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur. Adrasan gezilecek yerler rotanızda olması gereken bir yer.

Adrasan sakin, sessiz, huzurlu, yeşil, mavi… cennetten bir parça. Antalya'nın kumluca ilçesinde yer alır. Yemyeşil yamaçlara sırtını dayamış bir koydur antalya adrasan koyu ve antalya'ya uzaklığı 75 km'dir sadece. Adrasan koyu ve sahilinde bir çok yerde özel işletmelerin kamp alanları bulunmaktadır. Tatilinizden döndüğünüzde kendinizi bir kuş gibi hafiflemiş hissedeceksiniz.

Adrasan koyu havadan 4K Drone çekim 2017 - YouTube
Adrasan koyu havadan 4K Drone çekim 2017 - YouTube from i.ytimg.com
Her yerinden denize girme imkanı var. 2 km uzunluğunda kumsala sahip adrasan koyunda tatil yapabilirsiniz. Adrasan koyu'nun iki yakasındaki burunlar, meraklılarına farklı rotalar sunuyor. Adrasana, antalya üzerinden gidecekler için: Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Adrasan konaklama adrasan gezi rehberimizi. Fakat tekne turu ile katılmanız durumunda. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir.

Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek.

Adrasan sahili yakınlarında yapılacak şeyler. Adrasan koyu doğal bir ortamda şehir stresinden uzak gönlüne göre bir tatil geçirmeyi arzulayan tüm tatilciler için doğru adres. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir. Adrasan koyu ve sahilinde bir çok yerde özel işletmelerin kamp alanları bulunmaktadır. Yol kenarlarında bulunan restoran ve lokantalar ızgara türü yemekleri, deniz ürünlerini, çeşitli sıcak soğuk. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir. Antalya adrasan koyu nerede ve nasıl ulaşılır? Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur. Adrasan koyu, sahil uzunluğu yaklaşık 3 km dir. Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur. Tekne turu ile bu koya gelebilir veya arabanızla gelebilirsiniz lütfen çevremizi kirletmeyelim. Adrasan koyu, kuş sesleri arasında güneş ve bozulmamış bakir güzellikleri, yemyeşil doğası, yeşilin nihayetinde başlayan denizin mavisi ile insana huzur ve mutluluk veren kendini bambaşka bir dünyada.

Yol kenarlarında bulunan restoran ve lokantalar ızgara türü yemekleri, deniz ürünlerini, çeşitli sıcak soğuk. Yemyeşil yamaçlara sırtını dayamış bir koydur antalya adrasan koyu ve antalya'ya uzaklığı 75 km'dir sadece. Adrasan koyu, deresi ve çevresi tarifi zor bir atmosfer ayrılmak istemeyeceğiniz bir ortam. Adrasan koyu ve sahilinde bir çok yerde özel işletmelerin kamp alanları bulunmaktadır. Gelidonya deniz feneri tekne turlarının da son noktası oluyor ve çevreye farklı bir hava katıyor.

adrasan_koyu - Suluada.net
adrasan_koyu - Suluada.net from www.suluada.net
Adrasan koyu, deresi ve çevresi tarifi zor bir atmosfer ayrılmak istemeyeceğiniz bir ortam. Antalya adrasan koyu nerede ve nasıl ulaşılır? Adrasan gezilecek yerler rotanızda olması gereken bir yer. Adrasan kumluca i̇lçesine 30 km, antalya i̇l merkezine 95 km, kemer i̇lçesine 55 km, olimpos bölgesine ise 15 km uzaklıktadır. Adrasan koyu'nun diğer ucunda denizle birleşen dere, deniz kıyısından farklı bir ortam sunması açısından göz atmak isteyeceğiniz yerlerden biri olabilir. Adrasan koyu doğal bir ortamda şehir stresinden uzak gönlüne göre bir tatil geçirmeyi arzulayan tüm tatilciler için doğru adres. Yol kenarlarında bulunan restoran ve lokantalar ızgara türü yemekleri, deniz ürünlerini, çeşitli sıcak soğuk. Adrasan konaklama adrasan gezi rehberimizi.

Adrasan koyu'nun diğer ucunda denizle birleşen dere, deniz kıyısından farklı bir ortam sunması açısından göz atmak isteyeceğiniz yerlerden biri olabilir.

Adrasan, bu özelliğiyle bölgenin en huzurlu sahili konumunda. Adrasan koyu, kuş sesleri arasında güneş ve bozulmamış bakir güzellikleri, yemyeşil doğası, yeşilin nihayetinde başlayan denizin mavisi ile insana huzur ve mutluluk veren kendini bambaşka bir dünyada. Adrasan koyu'nun diğer ucunda denizle birleşen dere, deniz kıyısından farklı bir ortam sunması açısından göz atmak isteyeceğiniz yerlerden biri olabilir. Antalya'nın meşhur koylarından biri olan adrasan koyu antalya'ya yaklaşık olarak 90km uzaklıkta kemer yolu üzerinde yer almaktadır. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Adrasan sahili yakınlarında yapılacak şeyler. Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Her yıl milyonlarca turistin akın ettiği antalya da birbirinden güzel plajlar koylar. Her yerinden denize girme imkanı var. Adrasan koyu ve adrasan sahili cennet köşedir. Adrasan kumluca i̇lçesine 30 km, antalya i̇l merkezine 95 km, kemer i̇lçesine 55 km, olimpos bölgesine ise 15 km uzaklıktadır. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir. Adrasan'a, antalya otogarından kaş istikametine kalkan batı dolmuşları ile olimpos sapağı 85 km.

Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek adra. En uygun fiyata adrasan koylar turu rotamızda gezilecek yerler, ceneviz koyu, akseki koyu, korsan koyu, sazak koyu, akvaryum koyu ve aşıklar koyu.

Posting Komentar

0 Komentar